Kuljetuspalvelut

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme erilaisiin kuljetuspalveluihin.

Palvelemme pääosin Varsinais-Suomen alueella, mm. seuraavilla paikkakunnilla; Aura, Turku, Lieto, Raisio, Pöytyä, Marttila, Rusko, Naantali, Paimio ja Loimaa.

Kone ja kappaletavarakuljetukset hoidamme koko Suomen alueella.

Vaihtolavat

Vaihtolava on erittäin helppo ja nopea tapa saada roskat, ylimääräiset maa-ainekset tai vaikka risut pois tontilta puiden kaadon jäljiltä. Kauttamme saat erikokoiset lavat erilaisiin tarpeisiisi.

Oli tarpeesi sitten päiväksi tai koko rakennus ajaksi onnistuu se meidän kauttamme.

Vaihtolavoja vuokraamme varsinais-suomen alueella.

Maa-ainekset

Saat kauttamme kaikki rakentamiseen ja pihan kunnostamiseen tarvittavat maa-ainekset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarvitset sitten kalliomursketta pihatiellesi tai vaikka multaa nurmikon tekemiseen saat kaikki kätevästi saman katon alta. Lisäksi kauttamme saat myös levityspalvelut kaikille maa-aineksille kauttamme, näin säästät aikaa ja vaivaa todella paljon jos itselläsi ei ole kalustoa levitys hommiin.

Tarvitset sitten pihasepeliä, kalliomursketta, multaa tai kuorikatetta ota rohkeasti yhteyttä.

Kappaletavara- ja konekuljetukset

Hoidamme myös kappaletavara- ja konekuljetuksia laidasta laitaan niin yrityksille kuin yksityisille. Kappaletavara- ja konekuljetuksissa palvelemme teitä koko suomen alueella.

Lisäksi käytössämme on kappaletavaranosturi jonka ulottuvuus on 10 metriä josta nousee n.1000kg, näin saamme tehtyä tai purettua kuorman mikäli nouto tai purkupäässä ei ole trukkia yms. ja esimerkiksi leikkimökit saamme tuotua kokonaisina perille.

Konekuljetukset onnistuu kauttamme myös ajokunnottomille ajoneuvoille, saamme ajokunnottomat koneet ja autot vinssattua kyytiin. Kuljetamme traktorit, kaivinkoneet, autot ja kaikki mahdolliset koneet ammattitaidolla ehjänä perille.