Kuljetus Lehtilä hoitaa monipuolisesti erilaisia kuljetuksia ammattitaidolla. Pääasiallisesti toimimme Varsinais-Suomen alueella, mutta tarpeen mukaan hoidamme kuljetukset ympäri Suomen.


Vaihtolavat

Yrityksemme tarjoaa vaihtolavojen vuokrausta. Tämä on helppo vaihtoehto remontin, pihatalkoiden yms. yhteydessä, jolloin säästät aikaa ja vaivaa laittamalla kaiken pois vietävän vaihtolavalle ja me hoidamme vaihtolavan tyhjennyksen.

Kappaletavarakuljetukset

Yrityksemme hoitaa monipuolisesti kappaletavarakuljetuksia. Käytössämme on myös kappaletavaranosturi jonka kanssa saamme  tavaran kyytiin ja pois, jos nouto- tai purkupäässä ei ole muuta lastaus/purku mahdollisuutta. 

Auto- ja konekuljetukset

Yrityksemme hoitaa kattavasti auto- ja konekuljetuksia. Olipa tarpeesi sitten henkilöauton, traktorin tai vaikka kaivinkoneen kuljetus, teemme sen ammattitaidolla ja turvallisesti. Myös ajokunnottomat autot sekä koneet saamme kyytiin.

Maa-ainekset

Yrityksemme toimittaa kaikkia maa-aineksia. Tarvitset pihallasi sitten multaa, sepeliä, kalliomursketta tai vaikka täytemaata, me toimitamme sen edullisesti. Kauttamme myös muut pihanhoito ja kunnostuspalvelut yhteistyökumppanimme kautta; ota yhteyttä ja pyydä tarjous www.piha-aura.fi

Konetyöt

Yrityksemme tekee myös konetöitä pienellä kaivinkoneella ja traktorilla. Kaivinkoneella teemme niin kaivuu, tasoittelu kuin pienet purkutyötkin. Traktorilla hoidamme lumen aurauksia, maa-ainesten levityksiä ja toimituksia yms. traktorilla suoritettavia töitä. Traktorimme on varustettu etukuormaajalla

Pyydä tarjous numerosta: 044-2385757 

Tai sähköpostilla osoitteesta: 

kuljetuslehtila@gmail.com